Ett osthyvelskaft tillagas enklast i ugnen gömt under bakplåtspappret på 225 grader i ungefär 25 minuter. Du känner på doften då plastskaftet har smält. Låt svalna och lösgör från plåten. Stäng brandlarmet. Tvätta bakplåten. Släng osthyveln. Lycka till!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bättre sent än aldrig
Sist på bollen. Sent ska syndaren vakna. Var sak har sin tid. Jaja, nu har också jag äntligen tagit mig en tur på det nya, världskända konst...

-
Det är släpärtstider igen. Under några korta högsommarveckor då man får tag på åkerärter på torget. En kortare period än den riktiga kräfts...
-
För några dagar sedan läste jag i Husis kåseri om kåsörens ständigt återkommande dröm där hon befinner sig hemma i sitt flickrum och packar...
-
Min arbetsplats har ett ovanligt rikt djurliv. Utanför huset strövar ofta hjortar och harar, och ibland kan en havsörn skymtas från konfere...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar