Ett osthyvelskaft tillagas enklast i ugnen gömt under bakplåtspappret på 225 grader i ungefär 25 minuter. Du känner på doften då plastskaftet har smält. Låt svalna och lösgör från plåten. Stäng brandlarmet. Tvätta bakplåten. Släng osthyveln. Lycka till!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Rekommendationer
I väntan på de nya näringsrekommendationerna passade vi på att frossa i kött och inälvsmat under veckoslutet. På lördagen åt vi en gräddig o...
-
Det är släpärtstider igen. Under några korta högsommarveckor då man får tag på åkerärter på torget. En kortare period än den riktiga kräfts...
-
Min arbetsplats har ett ovanligt rikt djurliv. Utanför huset strövar ofta hjortar och harar, och ibland kan en havsörn skymtas från konfere...
-
För några dagar sedan läste jag i Husis kåseri om kåsörens ständigt återkommande dröm där hon befinner sig hemma i sitt flickrum och packar...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar