Inspirerad av vännen Thomas' FB-statusuppdatering om rusthållarsmått tänkte jag att det skulle smaka bra med en riktigt mustig pripelsås till lunch igår.
Så jag sprang in till matbutiken för att köpa ett kilo malet kött. Men bredvid det malda köttet låg ett fat med finfin nötlever i tunna skivor och ropade till mig. Och jag kunde bara inte motstå den utan ändrade blixtsnabbt menyn till leversås istället. Och dessutom till halva priset, faktiskt.
Aah, så mör levern var efter att ha baddat en god stund i den kryddiga gräddsåsen. Potatismos serverades som tillbehör, naturligtvis. En riktig januarilunch.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Husmorstips 7
Tillåt mig för en gångs skull servera er ett riktigt husmorstips, utan klantiga påföljder. Ägg- och ansjovissmörgås är ett utmärkt kvällsmål...
-
Det är släpärtstider igen. Under några korta högsommarveckor då man får tag på åkerärter på torget. En kortare period än den riktiga kräfts...
-
För några dagar sedan läste jag i Husis kåseri om kåsörens ständigt återkommande dröm där hon befinner sig hemma i sitt flickrum och packar...
-
Helt oförskyllt blandas jag in i Makens och Treans golfvurm. Den har pågått i några år nu, och oundvikligen blir man mer eller mindre engage...

aah, stekt lever....men mannen i huset vägrar äta den :(
SvaraRaderaOjojoj, Ossi vet inte vad han går miste om...
SvaraRadera