Energiboost i vintermörkret

Man tager några pensionerade damer, en knippe kvinnor i utbildningsbranchen, ett par ekonomer, en hälsovårdare och lite annat löst pack. Blötlägg i rejält med Blossa glögg, avsmaka med god mat och dekorera med lite julrött och massor av ljus. Se där ett recept på en rejäl energikick!

Diskussionens vågor går heta och det pratas om allt mellan himmel och jord. Vi får veta vad som händer om man dricker Kodin Putkimies, om man ger Fairy istället för hostmedicin åt sina barn, om man dansar för häftigt på julkryssningen och om man tappar sin plånbok på Kastrup. Vi får tips om recept på chokladmarängtårtor, knäckebröd och julgodis. Vi pratar gamla minnen och utbyter senaste nytt om barn och barnbarn och gamla föräldrar. Lite sjukdomar, kommande resor, språkvård på svenska och annat skoj flyger genom luften. Händer viftar och ett och annat vinglas kanske råkar välta. Så himla roligt att träffas och prata bort en kväll! Det här lever jag länge på.

En glad och fridfull jul till er alla som var med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...