Lycka Àr...

... kolleger med stora rabarberplanteringar 💕


Smörj en pajform och sÀtt ugnen pÄ 200 grader.


Skala rabarbern och skĂ€r i bitar. En mĂ€ngd som Ă€r lĂ€mplig i pajformen. 


Strö ett par matskedar socker över rabarbern. 


Blanda 2 dl havregryn, 1 dl smĂ€lt smör och ½ dl farinsocker till en smulig massa. Det gĂ„r ocksĂ„ bra att strunta i de exakta mĂ„tten och göra en smulmassa pĂ„ frihand. Strö den över rabarbern.  




GrĂ€dda i ungefĂ€r 20 minuter. Jag tyckte den sĂ„g lite torr och trĂ„kig ut i halvtid, sĂ„ jag slĂ€ngde pĂ„ nĂ„gra klickar smör mitt under grĂ€ddningen. Jag tror det gjorde susen. 

Ät med vaniljsĂ„s.
En aningen bĂ€ttre torsdagskvĂ€ll.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

BÀttre sent Àn aldrig

Sist pÄ bollen. Sent ska syndaren vakna. Var sak har sin tid. Jaja, nu har ocksÄ jag Àntligen tagit mig en tur pÄ det nya, vÀrldskÀnda konst...