Nu vill jag slå ett slag för världens mest oförstådda grönsak (rödsak?), rädisan. Liten, vackert röd och vit, ettrig och frisk. En tillgång i sallader, på smörgås, ja till och med som snacks. Fast då gärna av en mildare sort, annars bränner det lite på tungan. I familjen är det bara jag som gillar rädisan. Tänk vad dom missar!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jul, jul, strålande jul
Av alla morgnar under året kvalar julaftonsmorgonen lätt in i topp tre, inte sant? Allt är fixat, och det som har glömts bort eller inte hun...
-
Det är släpärtstider igen. Under några korta högsommarveckor då man får tag på åkerärter på torget. En kortare period än den riktiga kräfts...
-
För några dagar sedan läste jag i Husis kåseri om kåsörens ständigt återkommande dröm där hon befinner sig hemma i sitt flickrum och packar...
-
Helt oförskyllt blandas jag in i Makens och Treans golfvurm. Den har pågått i några år nu, och oundvikligen blir man mer eller mindre engage...


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar