Antons pasta |
Men sedan kunde jag inte låta bli att köpa en liter kantareller och göra en svampstuvning. Och Maken tyckte att menyn verkade lite knaper så han köpte två rökta rödingar i fiskdisken.
Så vi orkade faktiskt inte äta alla de fyra (4!) stekta potatisarna och jag fick slänga lite av salladen också.
Och nu har vi burkar med rökt fisk och lite svampstuvning i kylskåpet i stället. Det får bli rester i morgon också tror jag. Kanske grillar vi lite broiler och kokar nypotatis från Tenala-torget till. Och lite bönor också, dom är så fina just nu. Och kanske nånting annat, om andan faller på...
Det är gott med rester!
Ni är nog såna härliga matvark - precis som vi! Man ska njuta av livet!
SvaraRaderaJa du Tarja, mat och dryck gör livet värt att leva!
SvaraRaderaDet låter bakant igen en gång! Vi försöker med samma metod en gång i veckan, men det blir bara mera rester för det mesta ändå.
SvaraRaderaJag menade ju förstås bekant...
SvaraRadera