Resan är målet, del 1

Någon uppmärksam läsare kanske har noterat att oceanseglaren Marea lämnade oss i fjol. Och till och med undrat vad vi tänker göra på semestern, vi båtlösa stackare. No worries, vi har smitt spännande planer hela våren, och har plötsligt och huxflux blivit husbilsmänniskor! Tänk det! 

Så fort semestern körde igång, hämtade vi följaktligen vår hyrhusbil, packade den smockfull med mat, kläder, böcker,  cyklar och golfklubbor och begav oss ut på landsvägen. Nu har vi kört flera hundra kilometer och bott i bilen i ett dygn, och börjar bli vana med knappar och utrustning. Vi vet hur man får varmvatten, så att man inte behöver duscha kallt. Vi vet att vi måste alltid kolla att kylskåpet kopplar om från acku till gas. Och vi vet att husbilsfolk alltid hälsar på varann då man möts på vägen. 

Första natten tillbringade vi på en tom parkering nära en liten båthamn.  Och nära den här vägen:

Idag har vi kört vidare mot vårt huvudresmål, mestadels i regn. En del av färden tillbringade vi dock såhär:

I morgon startar vi motorn och styr vidare. Och hoppas på lite bättre väder.  Varmare blir det knappast, men kanske tittar solen fram. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...