Det går bra i förlagsbranchen

Lilla Karlssons Förlag i Ekenäs blomstrar och ger ut böcker som aldrig förr. Har ni aldrig hört om det förlaget? Nja, inte så konstigt, det är inte stora upplagor och inte så vidlyftig distribution hos Karlssons. Och det är inte många som har en bok från detta förlag i sin bokhylla. 
Idag kom den senaste boken från tryckeriet. Myrbacka-boken. Med blanka pärmar och släta blad ligger den på bordet och väntar att någon ta upp den och bläddra i den. 
Och i bokhyllan står sedan tidigare ett antal äldre böcker, fyllda av foton, minnen och berättelser. Böcker om resor, studentfester, trädgård, matlagning och segling. Vilken lycka då jag hittade Ifolors fotoböcker och fick en ny hobby!

Och jovisst. Följande bok är redan under arbete. Då inspirationen slår till måste man börja jobba. Här kommer några smakprov ur den senaste boken med bilder från huset i Tenala:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...