Från crappy till happy

Today started out a really crappy day. Strax efter att jag hängt ut tvätten började det ösregna. Fick skäll av min tandhygienist som beordrade mej att skaffa en eltandborste och börja tvätta mina tänder bättre. Ont i tandköttet fick jag också och en räkning på 53 euro. Bromsades upp av femtielva långtradare på vägen till Helsingfors. Och min favoritparkeringsplats var upptagen.

Gick omkring med uruselt humör och ett åskmoln svävande över huvudet tills jag på eftermiddagen märkte att morgonkaffet hade blivit odrucket. Intog omedelbart en rejäl mugg eftermiddagskaffe som genast lyckades lyfta humöret några steg. Ett oplanerat shoppingfynd drog mungiporna uppåt ytterligare ett par millimeter. Men lyckomätaren gick i taket då jag insåg att jag på det fullsatta Blue1-flyget till Kastrup var den enda passageraren med ett tomt säte bredvid mig. Oh happy day!

PS. Ett stort plus till Blue1 som troget förser Kastrupresenärerna med färska kvällstidningar. Skäms Finnair som har slutat med den servicen. Också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...