Livet som medelålders - del 25

Häromkvällen bjöd vi oss själva på en helkväll av nöje. Chicken Tikka på restaurang Kripa, en efterrättsdigestif på motellet och sedan en dryg timme skratt i sällskap av Janne Grönroos och Johan Glans. Sen promenerade vi hemåt i den snöiga och kyliga marsnatten och gick i säng strax efter klockan 23. Trötta men nöjda. Under promenaden mötte vi några enstaka ungdomar som möjligen var på väg ut på sitt kvällsnöje. Stackarna. Det må vara medelålders att gilla tidig läggdags, men du milde så skönt. 

Den som förresten talar om att utelivet i Ekenäs är tyst och dött ska ta sig en tur ut en fredagskväll. Vi kunde konstatera att Kripa var fullsatt under de två timmar vi satt där och några sällskap fick svänga i dörren. Motellet, både baren och restaurangen, var också mycket livligt besökt. Och Aulan var slutsåld till sista plats. Det var riktigt skönt att komma hem till ett tyst hus igen. Lagom är bäst. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...