Studfest vol III

Vilken dag! Studentfest! Lycka. Skratt. Bubbel. Solsken. Familj och vänner. Man kunde kanske tycka att vid firandet av vår tredje studentfest skulle vi vara lite blasé vid det här laget. Ta det på rutin liksom. Låt mig försäkra er om att så inte är fallet. Ingen student är den andra lik. Alla fester är bäst på sitt sätt. Idag har vi räknat rosor, diskat glas, bläddrat bland foton och gratulationskort, ätit rester och återhämtat oss. Vi har skrattat åt små missöden och harmats över småsaker som kunde ha ordnats annorlunda. Och glatt oss över allt som gick så bra. 

Förberedelserna gick inte så bra. Så här såg det ut på gården i torsdags då tältet blåste bort i den hårda blåsten. 

Men lördagen grydde med solsken och svagare vindar. Borden i trädgården stod inte tomma så länge. Stundvis var det direkt trångt.


Ett stort och hjärtevarmt TACK till alla glada gäster, vänner, släktingar som förgyllde dagen. Vi älskar er! 
Tack speciellt till "diskerskan" och till Systrami som höll ordning i köket tillsammans med Maken. Ettan serverade bubbel, Tvåan grillade korv. Studenten minglade, skrattade, skålade och umgicks. Mor njöt. (Och stressade pikilite).

Dimissionen är över. och rektor säger några avslutande ord.
De nybakade studenterna är redo för att starta firandet.

Studenttårta från Carl de Mumma är alltid ett säkert kort. 

Kompisarna kom i stora skaror. 

Family. Fyra jättar och en dvärg. 

Ljuvliga konvaljer från Dotterböle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...