Den utsedda överlevaren

Hi, my name is Camilla and I am a Netflix addict... 
Vårt serieknarkande togs till oanade höjder i går. Picture this: två trötta människor i soffan, en flaska vin på soffbordet, ingenting, jag upprepar, absolut ingenting sevärt på TV. Så lämpligt att kolla på ett par avsnitt av nya favoritserien Designated Survivor på Netflix! Den är faktiskt rykande aktuell nu i dagarna då president Trump installerar sig och bygger sin administration i Vita huset. Och så gick det som det gick, två avsnitt blev fem (5) (!) för det var tvunget att se den komplicerade intrigen lösa sig i sista avsnittet. Trodde vi. Sällan har en TV-serie slutat så hängande i luften. En lönnmördare skjuter mot president Kirkman, Hannah skjuter mot lönnmördaren, Mike och hans säkerhetskillar störtar sig över Hannah, Jason sitter fortfarande i fängelse. Lämnade kidnapparna någonsin tillbaka Luke? Är vice president MacLeish så oskyldig som han vill framstå? Vem står bakom Catalan? Har vi sett det sista av Jeffrey Myers och governor Royce? Och vad har Aaron för agenda egentligen? Ja, jösses. Det blir svårt att vänta tills säsong två kommer. 

Ändå känns det som om Trump och hans nya administration intrigmässigt kommer att överträffa Designated Survivor på bred front. Vi poppar lite popcorn och lutar oss tillbaka för att följa med Trumparna, säsong 1. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...