Köket är det nya finrummet?

"Det har man ju sett i tusentals inredningsreportage, hur de bara går omkring och myser i för stora skjortor med gigantiska kaffekoppar i händerna. Hur lyckliga de är med sina barn, som är så där busigt lockiga i håret och plirar mot kameran medan deras mamma passerar i oskärpa med ett gigantiskt fång purjolökar i famnen."

Måste passa på att rekommendera en annorlunda inredningsbok av radarparet Lindström och Schyffert. Boken baserar sig på deras mycket uppskattade Ljust och Fräscht -show som har roat en massa svenskar det senaste året. Lindström och Schyffert radar upp sanning efter sanning om folks vansinniga intresse för inredning och man känner igen sig på varje sida, i varje bild. 


"Under 2010 gjordes det rotavdrag för mer än 13 miljarder [kronor] i landet, det kaklas besinningslöst överallt och folk ägnar så mycket tid och kraft åt att välja rätt kakel att man blir rädd att de ska självantända till slut".


Jamen, läs bara citaten ovan - garanterad underhållning och många goda skratt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...