Nu vill jag slå ett slag för världens mest oförstådda grönsak (rödsak?), rädisan. Liten, vackert röd och vit, ettrig och frisk. En tillgång i sallader, på smörgås, ja till och med som snacks. Fast då gärna av en mildare sort, annars bränner det lite på tungan. I familjen är det bara jag som gillar rädisan. Tänk vad dom missar!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Husmorstips 7
Tillåt mig för en gångs skull servera er ett riktigt husmorstips, utan klantiga påföljder. Ägg- och ansjovissmörgås är ett utmärkt kvällsmål...
-
Det är släpärtstider igen. Under några korta högsommarveckor då man får tag på åkerärter på torget. En kortare period än den riktiga kräfts...
-
För några dagar sedan läste jag i Husis kåseri om kåsörens ständigt återkommande dröm där hon befinner sig hemma i sitt flickrum och packar...
-
Suomen paras leipuri, det var min mommo Svea det. Nu stiger mina systrar och mina Borgå-kusiner upp och hojtar att hon faktiskt var deras m...


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar