Nu vill jag slå ett slag för världens mest oförstådda grönsak (rödsak?), rädisan. Liten, vackert röd och vit, ettrig och frisk. En tillgång i sallader, på smörgås, ja till och med som snacks. Fast då gärna av en mildare sort, annars bränner det lite på tungan. I familjen är det bara jag som gillar rädisan. Tänk vad dom missar!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Håller på att lära mig ett nytt språk
Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...
-
Det är släpärtstider igen. Under några korta högsommarveckor då man får tag på åkerärter på torget. En kortare period än den riktiga kräfts...
-
Min arbetsplats har ett ovanligt rikt djurliv. Utanför huset strövar ofta hjortar och harar, och ibland kan en havsörn skymtas från konfere...
-
Under semestern sysselsatte sig Maken med ett snickararbete av gigantiska mått. Ja, inte storleksmässigt alltså, utan arbetsmässigt. Med ett...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar