Spring break

Jag och Systrami störtade iväg på en minibreak till Lillasyster i Dublin. En effektiv fredag-söndag semester som innebär mycket gosande med Andrahalvan, 6 månader, mycket skratt och prat, alltför mycket mat och dryck, men verkligen inte tillräckligt med sömn. 


Efter start hemifrån i ottan anlände vi till Lillasysters hem och en härlig Irish Breakfast som ingöt nya och starka livsandar i två trötta resenärer. Med korv, scrambled eggs och a nice cup of tea i magen blir man oövervinnerlig.  

Vi turades om att umgås med släktens yngsta medlem som faktiskt också fick sin första tand under veckoslutet. Det är inte en slump att det skedde under Mostrarnas besök.  
'
Vi hann med litelite shopping och några minuter sightseeing också. Här är i vi i the Long Room i Trinity College. Det gamla biblioteket imponerade mer än the Book of Kells. 

Tänk att för drygt 24 timmar sedan satt vi i en mysig pub på landet utanför Dublin och åt fish and chips. Nu tillbaka i vardagen. 

Tack för ett fint veckoslut alla inblandade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...