Lite Stockholm är aldrig fel

Sommar-Stockholm eller vinter-Stockholm? Tja, efter veckoslutets minisemester i den svenska huvudstaden är jag böjd att ge en röst till vinterversionen. En blek vintersol över Skansen, ett tunt vitt täcke av snö över Kungliga slottet, rykande het glögg på julmarknaden på Stortorget, äppelröda kinder på skrinnskoåkande barn i Kungsträdgården, julgranar och lampor som svajar i den friska vinden. 20000 steg på stegmätaren, god mat, lite julshopping och mycket atmosfär. Ja, ni fattar. Vi har precis kommit hem från en kort sväng till grannlandet. R&R. Nöjda och glada. Trötta men fulla av energi. Redo för årets sista och mörkaste dagar. Tack Sthlm. 

Fika på Vetekatten.

Ikoniska renar och älgar i varje park och torg.

Räkmacka och vitt vin ger energi.

Upp och ner längs gatorna och gränderna i Gamla stan.

Evert låg och solade sig vid Nybrokajen.

Vet du vad en mareograf är? Googla det!

Lite småfruset vaktbyte. 

Resans flopp hände på Chinateatern där vi avnjöt klassikern Saturday night fever med David Lindgren och Andreas Lundstedt. Halvvägs in i andra akten uppstod något slags tekniskt fel (datorn pajade) och föreställningen avbröts! Utan att vi fick veta hur det gick i danstävlingen!
😳😳
Antiklimax, sade också David då han efter en kvarts väntande kom ut på scenen och skickade hem publiken. Så kan det gå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håller på att lära mig ett nytt språk

Lyssnade på det eminenta radioprogrammet Nästsista ordet i går. (Jag vägrar kalla radioprogram för poddar, call me oldfashioned). Det disku...