lördag 3 februari 2018

Rufsighet

Jag är nöjd med vår president (grattis till omvalet!). Han är en utmärkt representant för vårt land, tar ställning då det behövs och låter bli då han inte ska (aktiivimalli!). Jenni är en utmärkt presidentmaka, behaglig, reserverad och representativ då det förväntas. All lycka till den nya babyn och hela familjen! 

Men... får man ruska en presidentfru? Får man rufsa om i hennes hår riktigt rejält? Klä henne i ett par slitna jeans? Blir hon röd i ansiktet av att göra Burpees? Går hon barfota på vasst grus och grinar illa? Skriker hon då hon ser en orm? Jag undrar just hur förlossningen gick till - rubbades hennes svala och behärskade uppenbarelse av värkarna? Svor hon åt Sauli och barnmorskan? Grät hon och ville åka hem då det kändes som värst? 

Erkänn! Tycker inte du också att det skulle vara skönt att se den polerade ytan krackelera? Bara lite alltså? En vurpa i skidspåret. En mjölfläck på kinden.  En etikett med tvättråd som sticker ut ur skjortan i nacken. Mer rufs i presidentfrusfrisyrerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar